2018-02-14 14:20:55• hírek • (x)

Engedd, hogy gyermeked kiélje kreativitását

Minden szülő rémálma, hogy a kis csöppségek írószert ragadnak és rajztáblának használják a frissen festett falat. Hiszed vagy sem, manapság már erre is van megoldás.

A felnőttek számára megannyiszor fejtörést okozó gyermeki csíny azonban korántsem olyan rossz dolog, mint elsőre gondolnánk. Az apróságok számára a falfirkák remek lehetőséget kínálnak arra, hogy kísérletezzenek, tanuljanak és fejlesszék képzelőerejüket és kreativitásukat.
 

Mi több, már tudományos kutatások is bebizonyították, hogy a falra való rajzolás több pozitív hatással is van gyermekünkre. Először is megnövekszik a szervezetben a szerotonin, azaz a boldogsághormon szintje, ez pedig a hozzájárul ahhoz, hogy a gyerkőcök ellazuljanak és nyugodtabb alvásban legyen részük. A pszichológusok ajánlása szerint a szülőknek hagyniuk kell, hogy csemetéik kiéljék kreativitásukat, még ha ez azt is jelenti, hogy összefirkálják a falakat.
 

Ha te is hasonló cipőben járó szülő vagy, akkor a Lebada elhozza számodra a tökéletes megoldást. A cég szamosborhídi gyárában egy olyan prémium terméket is előállítanak, mely minden ilyen problémát egy csapásra megold. Ez pedig nem más, mint az Elfenbein mosható falfesték.
 

Innovatív formulájának köszönhetően az ezzel a festékkel kezelt falat akár többször is le lehet törölni, így nem jelenthet különösebb problémát, ha a kisgyerek festővászonnak nézi a falat. Ha szeretnél te is szert tenni egy vödörnyi mosható falfestékre, térj be bármelyik Lebada szaküzletbe, ahol készségesen segítenek a választásban.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: